torsdag den 19. oktober 2017



Hvordan Man Finder En Person
Via Deres Mobiltelefon.
By Søren Nielsen 2017.



SS7
Når jeg skal finde en person, bruger jeg et program der hedder SS7, som gør at jeg søge efter en person, på vedkommes, (SMS - IP - PC - Tale opkald - Stemme genkendelse - E-mail.) Udover det så kan man se og gemme at hvad personen har på sin Telefon/PC, uden at de nogensinde finde ud af det, og når man en gang har fundet ud hvad for nogen master de bruger når de gå på gade eller sider ved deres PC, sætter man masten til at lytte og se, efter hvornår de bruger deres mobil eller deres PC, og programmet vil så lave en log på den person eller på det nummer, man nu engang har tastet ind i programmet. Så kan man lave en log på hvem de taler med, og hvem de taler med, osv osv, indtil man har lavet et netværk, og på den måde, kan man se hvem der kender hvem.


 Det er sådan det ser ud, når en person gå på gade med deres mobiltelefon.



Network Voice Monitoring.
Det er noget af det bedste software der findes i verden i dag. Det er helt utroligt hvad det kan og kan se, og for at kunne forstå det, kommer lidt info her :

De væsentlige elementer i dette overvågningssystem:
  • VQuad sammen med tilhørende hardware etablerer opkald eller direkte forbindelser mellem varianter af fysiske grænseflader. De (optagede) stemmefiler sammen med alle begivenheder og målinger overføres automatisk fra de enkelte noder til den centrale lokalitetsdatabase.

  • Mobiltelefoner, Bluetooth, Smartphones, Mobilradio, WiMax, Wifi, Bredbånd 3G / 4G, Bluetooth, LTE, 2-tråds analog (NB, WB FXO), T1 / E1 (PRI / CAS) og VoIP (SIP). De 4-tråds analoge grænseflader (balanceret, håndsæt, mobilradio) kan bruges på en ikke-automatiseret måde eller på en automatiseret måde med yderligere kundeserviceret opkaldsstyringsfunktionalitet via eksterne applikationer.

  • Opkaldskontrol, trafikgenerering, fjernadgang, datatestning og generering af andre forskellige test. Yderligere kommandoer til rådighed for Bluetooth-aktiverede Mobiltelefoner omfatter RSSI, batteriniveau og netværksidentitet.

  • Omfatter stemmekvalitet og dataanalyse, opkaldssvigt, droppede opkald, test af data under talopkald. Yderligere algoritmer, herunder C-Message og SNR, er også tilgængelige.

  • Overfør / modtag stemme samtidig på den ene side af opkaldet eller begge ender af opkaldet (kræver GPS til præcis timing) for forsinkelsesmålinger samt ekko målinger.

  • GPS er tilgængelig for hver VQuad knude for at give både placering og præcis timing.


Indoor Tracking System (ITS).
Hvis der så sidder nogen derude, og tænker "Vi gå da bare ned i Metroen, så kan de ikke måle på os." Desværre, det kan man, og ret hurtig.

Hvis du vil spore trådløs stemmekvalitet, når brugeren er under jorden, hvor GPS ikke er tilgængelig, er der mulighed for en ITS (Indoor Tracking System) indstilling i VQuad. Denne funktion giver et kort over undergrunden, og giver brugeren mulighed for hurtigt at identificere placeringen og tidspunktet for opkald.

ITS-funktionen i VQuad er udviklet til at udføre VQT i fjerntliggende og uopnåelige GPS-signalsteder (f.eks .: underjordisk). ITS-oplysningerne (placering, tidsstempel og JPG-navn) gemmes i VQT-databasen ved hjælp af VQuad Lat \ Long kolonne



De påtrængende noder, der kører GLs  VQuad  -software med en USB-baseret hardwarekomponent Dual UTA HD, der forbinder til ethvert netværksinterface, herunder mobil trådløs, smartphone headsetforbindelse, 2-tråds FXO, 4-tråds analog, VoIP Softphone, PTT Radio og T1 / E1 PRI og udfører automatiseret genkendelse af stemme, data og videokvalitet på det tilknyttede netværk. 





Og som man kan se, så er der ikke mange steder, folk kan gemme sig, og slet ikke hvis det er mig, der sidder og lytter med, for så ved jeg din dybeste hemmeligehed, og alt andet også. Og hvad er det de altid siger, 

"You can run, but You can`t hide."






Ingen kommentarer:

Send en kommentar